bet365.artbetting.co.uk

Login in bet365 αποτελέσματα bonus for new costumers.

Hrvatski vinari na sajmu u Londonu

vino-sipanje-midiU organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Sektora za trgovinu te u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede na sajmu vina u Londonu od 22. do 24. svibnja predstavit će se 25 hrvatskih vinarija od čega dvije udruge – Vinistra i Vina Liburna – Udruga vinara Zadarske županije iz područja proizvodnje vina, izvijestili su iz HGK.

 

Na površini od 120 četvornih metara izlagat će sljedećih 25 tvrtki odnosno proizvođača vina: Agrokor vina, Arman, Badel 1862, Bodren, Bolfan vinski vrh, Capo vina, De Georgiis, Dingač PZ vinarija Potomje, Gospoja PZ, Jako vino, Kabola, Korak VV, Krauthaker, Kutjevo, Misna vina, Mokalo, OPG Božo Bačić, OPG Šime Škaulj, PZ maslina i vino Polača, Roxanich, Suha punta, Trapan vina, Vina Matošević, Vina Pilato, i Zlatan Otok.

London Wine Fair vodeći je međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića na kojem se tradicionalno susreću posjetitelji i vodeći svjetski proizvođači i distributeri, a izlagači prezentiraju kompletan pregled svjetskog tržišta. Ova sajamska manifestacija predvodnik je u različitim trendovima i proizvodima što je i glavni cilj ovog središnjeg sektorskog sajma, ističe se u priopćenju HGK. - See more at: http://www.jatrgovac.com/tag/opg-sime-skaulj/#sthash.LPzpUG6I.dpuf

 

KONTAKT

OPG ŠIME ŠKAULJ

Mob:+385 (0)91 389 14 21

Tel/Fax:+385 (0)23 663 053

Nadin 23, HR-23420 Benkovac

e-mail: sime.skaulj@zd.t-com.hr

RADNO VRIJEME

Kušaonica je otvorena svaki dan.

Potrebna je najava.

joomla & wordpress theme