bet365.artbetting.co.uk

Login in bet365 αποτελέσματα bonus for new costumers.

Vinara Škaulja posjetilo 2 000 Šveđana

slika waterPoznati vinar Šime Škaulj na pragu je novih ulaganja i uspjeha. Vinarija Škaulj nalazi se u mjestu Nadin, a Šime Škaulj redoviti je osvajač brojnih priznanja za kvalitetu proizvoda, te su njegova vina priznata i prepoznata od strane vodećih svjetskih i hrvatskih enologa. Od kada je Šimu Škaulja u travnju posjetio švedski kraljevski par, posjetilo ga je oko 2 000 švedskih državljana.

-Imamo apsolutno pojačan interes švedskih gostiju. Oni sebi ne mogu dozvoliti da dođu na dvadesetak kkilometara od mjesta gdje je bio njihov kralj pa da to mjesto ne obiđu.

Bilo je situacija da smo morali odbijati skupine od 60 ili 60 ljudi, jer nismo bili u mogućnosti primiti ih, kaže Šime Škaulj.

Njegova kušaonica u Nadinu može primiti tridesetak osoba, no u planu je osposobljavanje nove kušaonice, koja će moći ugostiti čak 150 osoba.

- Očekujemo da bi to moglo biti u funkciji i prije blagdana Uskrsa, konkretno od 1. travnja. Sada nam je preostalo urediti interijer.

Na pitanje od kuda tolike ideje i poduzetnost Škaulj kaže da je obišao dosta svijeta te kako je bio talijanskoj u Toscani, no ističe kako za upoznati kvalitetna iskustva i ne treba ići daleko:

- Trebamo samo otići do Istre i sve će nam biti jasno, pa i Slavonija i Baranja imaju zanimljiva iskustva i lijepe objekte.

Od poduzetnog vinara Škaulja doznajemo i kako planira sagraditi kamenu vilu s bazenom, koja će biti „naslonjena" na vinariju, točnije nalazit će se pedesetak metara dalje od vinarije, a moći će primiti deset do 12 osoba. Taj bi projekt trebao realizirati od sredstava iz europskih fondova, konkretno od IPARD programa.

Izvor: 057 info

KONTAKT

OPG ŠIME ŠKAULJ

Mob:+385 (0)91 389 14 21

Tel/Fax:+385 (0)23 663 053

Nadin 23, HR-23420 Benkovac

e-mail: sime.skaulj@zd.t-com.hr

RADNO VRIJEME

Kušaonica je otvorena svaki dan.

Potrebna je najava.

joomla & wordpress theme