bet365.artbetting.co.uk

Login in bet365 αποτελέσματα bonus for new costumers.

Cabernet Souvignon

Cabernet-Souvignon 2ekoRiječ je o vrhunskom crvenom vinu, preoizvedenom od plemenite sorte grožđa Cabernet sauvignon odgojenih na ravnokotarskim poljima okupane suncem i iznimnom ljubavlju obitelji Škaulj. Kontrolirano podrijetlo; Vinogorje Benkovac - Stankovci. Vino je višestruko nagrađivano na brojnim sajmovima i manifestacijama u konkurecniji vinara iz cijele Dalmacije. Udio alkohola je 17 %.

Merlot

Merlot
ekoMerlot Škaulj je snažno i robusno vino tamne rubin crvene boje, bogato ekstratima i vrlo visokim udjelom alkohola (15,4 %). Harmoničnog je i zaokruženog okusa. Kontrolirano podrijetlo; Vinogorje Benkovac - Stankovci. Osvajač je mnogobrojnih zlatnih medalja na domaćim manifestacijama vinara.

Syrah

Syrah

eko

Couvee Tomislav

Couvee-Tomislav
ekoVino Tomislav Škaulj je visokokvalitetno crno vino sačinjeno od četiri sorte grožđa. Vrlo je ugodno za piti zahvaljujući njegovoj svježini i umjerenom postotku alkohola (13,8 %). Bogato je ekstratima što ga čini vrlo ozbiljnim vinom. Kontrolirano podrijetlo; Vinogorje Benkovac - Stankovci. Osvajač je nekoliko medalja na lokalnim manifestacijama.

Maraština

Maratina
eko
Maraština je kvalitetno bijelo suho vino proizvedeno po najstrožim kriterijima ekološke proizvodnje, od plemenite sorte grožđa Maraština, odgojene na ravnokotarskim poljima, okupane suncem i iznimnom ljubavlju obitelji Škaulj. Maraština je jedna od najpoznatijih sorti bijelog grožđa južne Dalmacije. U nekim mjestima je zovu rukatac, jer oblik grozda podsjeća na tijelo s dvije ruke. Maraština je vino lijepe svijetlo žute boje, srednje do nadprosječne alkoholnosti, s manje ili više naglašenim ugodnim samo njoj svojstvenim bukeom, zaokruženog, suhog okusa. U pravilu, najbolju kvalitetu postiže mlada (u prvoj, eventualno drugoj godini), dok je još svježa i ugodno kisela. Servira se rashlađena na 10°C, a posebno prija uz plodove mora, bijelo meso, jela s bijelim umacima i tvrde sireve.Udio alkohola je 13,1%.

KONTAKT

OPG ŠIME ŠKAULJ

Mob:+385 (0)91 389 14 21

Tel/Fax:+385 (0)23 663 053

Nadin 23, HR-23420 Benkovac

e-mail: sime.skaulj@zd.t-com.hr

RADNO VRIJEME

Kušaonica je otvorena svaki dan.

Potrebna je najava.

joomla & wordpress theme